Style the belly #6

Vanmorgen postte ik een foto van mijn outfitje in mijn instagram story en mijn DM-box is letterlijk ontploft! Ik besloot daarom per direct deze blog voor jullie klaar te zetten en schoot zelf wat fotootjes van mijn outfit + onopgemaakte – opgezwollen hoofd. Want ik snap dat jullie dit pak willen, het zit werkelijk waar heerlijk en ik vind hem enorm tof! Toen ik vanmorgen mijn moeder tegenkwam vroeg ze of ik mijn pyjama nog aan had (!). Duidelijk generatie verschilletje, zij kon hem iets minder waarderen maar ik ben fan!

SHOP HIER DE TOP

SHOP HIER DE BROEK

SHOP HIER DE SCHOENEN

SHOP HIER HET KETTINKJE

Het exacte kettinkje kan ik niet meer vinden, maar deze heb ik ook en staat top bij deze outfit!

En wist je trouwens dat je bij NA-KD fashion altijd kunt shoppen met 20% korting? Ik ben ambassadeur van de webshop (#sorrynotsorry) en met de code NATALIEV20 kun je de korting innen! Let’s go shopping!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

 1. Silvana Geerts
  14 maart 2018

  aaaah wat een gave outfit Meis ik durf het niet aan maar het staat jou waanzinnig!!!

 2. Denise
  14 maart 2018

  Mag ik vragen wat voor maat jij draagt? En valt het klein?

  • Natalie Vijfhuizen
   15 maart 2018

   Van de broek maat 38 maar een andere die ik heb is maat 40 – ik vind hem redelijk klein vallen ja! X