”Style your mini”

”Style your mini”

YAY! Wat was ik blij toen mijn pakketje van ‘style your mini’ eindelijk binnen kwam. Jaaaa, ik kan hier ook gewoon pakketjes ontvangen en online shoppen, de pakketjes worden dan gewoon naar het werk van mijn vriend gestuurd. Over het algemeen duurt het een week, maar dit pakketje liet iets langer op zich wachten. Dat mag de pret niet drukken, want toen ik het uitpakte werd ik mega blij. Allemaal leuke printjes die helemaal bij Lola en mij passen, wij worden super blij van de items van style your mini! En hoe leuk is het dat het brein achter het merk – Sjoukje – alles zelf maakt!? Met heel veel liefde, ook dat nog!

 

Super leuk dat Lola en ik ‘brandrep’ mogen zijn voor dit merkje. Inprincipe ben ik geen voorstander van – reclame maken door middel van je kind – op foto’s. Ik sla ook vaak een aanbod af als ik word benaderd voor brandrep. Ik wil alleen spulletjes ontvangen van merkjes die echt bij ons passen. Wij kochten al bij dit webshopje dus dit was een absolute win-win situatie! En daarnaast ben ik gek op foto’s maken van mijn mini op dit heerlijke eiland!

 

 

We mochten 3 haarbandjes weggeven van Sjoukje en dat is natuurlijk altijd leuk! Mocht je niet gewonnen hebben, wees niet getreurd want je shopt de bandjes nu nog met 15% korting!

De winnaressen zijn (volgens hun instagram naam):

@Aliciavdongen 

@Marjanvge

@Lisatenhoveheartlein

 

Gefeliciteerd meiden! Sjoukje neemt contact met jullie op! ♡

 

 

Liefs, Natalie

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.