Update: 15/16 weken zwanger!

Yes daar zijn we weer met een update! Ik heb besloten om niet iedere week een update te plaatsen maar om de twee weken, zo klets ik jullie wat makkelijker bij en heb ik simpel weg meer te vertellen! Nu moet ik zeggen dat de weken voorbij vliegen (goh!) maar wat was afgelopen week speciaal! We kwamen er maandag achter of er een jongetje of een meisje in mijn buik woont en dat hebben jullie vast allemaal wel meegekregen via Instagram of YouTube! Ook kwam Danny weer thuis uit Sint Maarten en gingen wij een paar dagen naar de Veluwe, deze week was top!

Ja, ik deel het ook wanneer het ff niet zo lekker gaat, maar op dit moment voel ik me zo enorm  gelukkig, trots en compleet, vooral dat laatste is écht heel fijn. Op vrijdag 12 oktober mochten we namelijk ein-de-lijk Danny weer ophalen. Na 7 uur vertraging kwam hij aan op Schiphol en dat was me weer een momentje! Jullie hebben het een beetje kunnen volgen in de vlog, verder heb ik vooral lekker in mijn eigen bubbel gezeten dat weekend. Telefoons en laptops gingen uit, het was family time!

Ik voelde me de afgelopen weken ook een stuk beter. De misselijkheid verdween, mijn energie kwam terug en ik voel mij, net als tijdens mijn zwangerschap van Lola, alweer bijna een echte Doutzen. Ik paradeer graag rond en show mijn beginnende buikje maar al te graag. Mijn buik is sinds deze week geen ”is zij nou zo veel aangekomen of is ze zwanger?”  gevalletje maar een heuze: ”hell yeah! This girl is pregnant!” En dat mag geshowt worden! Ik voel mij mooier wanneer ik zwanger ben, merk ook dat ik wat extra tijd aan mijn uiterlijk spendeer en me graag mooi kleed. Ik vind zwanger zijn gewoon mega leuk en ik ben super trots op mijn lichaam!

Maandag om 14:15 was het dan zover: de geslachtsecho! We vonden het mega spannend en Danny en ik besloten vóór de echo nog even te gaan lunchen samen, we fantaseerde over wie er nu precies in mijn buik groeide.. Een zusje of een broertje voor Lola?! Het antwoord op die vraag kregen we mega snel, ik weet nog tijdens de geslachtsecho van Lola dat de echoscopiste echt ruim een halfuur moest kijken voor ze het zag. Ondertussen had ik al in iedere bizarre houding gelegen, was ik al 2 keer naar de wc geweest en had ik al 20 keer gesprongen en met mijn buik geschut. Dit keer ging dat wel even anders, het was direct zichtbaar! Het duurde niet lang voor de echoscopiste zag dat er een jongetje in mijn buik groeide! Een jongetje! OMG! Zooo bizar! Ik kon het niet geloven en misschien dat jullie het niet merkte op de vlog, maar ik heb gênant hard lopen janken daar. Het maakt (nogmaals) niet uit was het is, als het maar gezond is, toch voelt het nu nóg echter nu ik weet wie er in mijn buik woont. We kunnen ons geluk niet op!

Dinsdagochtend reden we weg, richting de Veluwe om een paar dagen te genieten in de bossen met z’n drietjes. We gingen als keurig en te burgerlijk gezin fietsen door de bossen. Als je me dit een paar jaar geleden verteld had, had ik je waarschijnlijk keihard uitgelachen. We hadden nog net niet allemaal dezelfde jasjes aan, burgerlijker gaat het niet worden hoor jongens! Maar het was écht heerlijk even een paar dagen weg, de natuur om je heen en met z’n drietjes zijn!

Vrijdag waren we al weer terug en maakte we ons klaar voor een heel gezellig feestje; de ”Gender Reveal Party”. Me-ga Amerikaans en commercieel natuurlijk, maar ik vind het wel wat hebben. De spanning in de ogen van iedereen en het moment waarop je de ballon popt! Love it! Het was super gezellig en het is zo leuk om nu te kunnen delen met familie en vrienden dat we een zoon verwachten! We werden verwend met allemaal mooie jongens outfitjes! Dat is wel een dingetje natuurlijk, we moeten (goh, wat vervelend) behoorlijk gaan shoppen voor #BabyApril, we hebben natuurlijk alleen maar zomerse roze pakjes! Laat ik dat nou geen probleem vinden, zoveel zin om aan de baby kamer te beginnen en zijn kastje te vullen!

Mijn vriendinnetje en mijn zus verwachten alletwee een meisje. Voor mijn vriendinnetje is het de 1e en zij is uitgerekend in Februari, voor mijn zus is het haar tweede dochter en zij is uitgerekend in maart. Ik scheel met de één 7 weken en met de ander 4 weken! Hoe bijzonder?!

Deze week ga ik mij vooral oriënteren op de inrichting van de baby kamer en ga ik natuurlijk wat leuke jongens kleertjes shoppen. Ook heb ik weer een controle bij de verloskundige en ga ik beginnen aan zwangerschaps yoga!

Ik ben benieuwd wat jullie nog meer leuk vinden om te lezen over deze zwangerschap, heb je een suggestie; let me know! Ik ben benieuwd! Zijn er nog meer vrouwen die ook een jongetje of meisje verwachten in het voorjaar?

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 reacties

 1. Marianne
  22 oktober 2017

  Wat straal je! Je mag het inderdaad óók zeggen als het wel goed gaat! Super leuk die updates. Fijne zondag!

  • Natalie Vijfhuizen
   22 oktober 2017

   Dankjewel! X

 2. Laura
  22 oktober 2017

  Wat weer een super leuke blog! Fijn dat jullie weer compleet zijn & super leuk dat jullie in April een jongentje verwachten. Ik vind het altijd super leuk om alles te volgen van jullie mooie gezinnetje. Een fijne week toegewenst & veel plezier met shoppen!
  Waar komt jou prachtige jurk vandaan? I love it!

  • Natalie Vijfhuizen
   22 oktober 2017

   Gaat helemaal lukken, jij ook! De jurk komt van de Zara en is al twee jaar oud haha sorry! X

 3. Lisa
  22 oktober 2017

  Jeetje wat zie je er mooi uit en die jurk is ook super leuk! Is dat een positie jurk? ik volg je met veel plezier zo leuk om alles te zien en te lezen!

  • Natalie Vijfhuizen
   22 oktober 2017

   Lief dankjewel! De jurk is van Zara en al twee jaar oud sorry! X