Update: 19/20 weken zwanger!

Update: 19/20 weken zwanger!

OMG! Ik ben gewoon al bijna op de helft! Ik vind het ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Tijdens mijn vorige zwangerschap leken de weken voorbij te kruipen, nu heb ik het idee dat de weken voorbij vliegen. Waar dat aan ligt?! Ik denk aan het feit dat ik al een kleine, eigenwijze dreumes heb rond lopen die mij bezig houd. Daarnaast beginnen we ons nu pas echt te settelen in Nederland en ben ik lekker druk met de site!

 

De 20 weken echo

Aankomende week is een hele spannende week voor ons. Op donderdag hebben wij de welbekende 20 weken echo en ik ben echt mega zenuwachtig. Waarom ik het zo spannend vind vertel ik jullie deze week op de blog. Ik hoop enorm dat wij donderdag ochtend een taartje kunnen eten en kunnen vieren dat er een gezond mannetje in mijn buik groeit, keep you posted!

How I feel

Ik zei al een eerder dat ik mij tijdens mijn vorige zwangerschap super mooi voelde, ik voelde mij een echte Doutzen Kroes en paradeerde rond met mijn groeiende buik. Ik merk dat dit langzaam weer een beetje terug komt, al vind ik Doutzen Kroes dit keer niet echt vergelijkbaar materiaal. Ik voel me super goed, de misselijkheid verdwijnt en de energie neemt toe. Het enige wat ik nog een beetje mis zijn de schopjes.. Toen ik zwanger was van Lola, voelde ik haar al met 17 weken. Toen ik haar voor het eerst gevoeld had, kwam ze iedere dag eigenlijk wel eventjes gedag zeggen. Deze baby heb ik pas een keer of 3 gevoeld, soms baart het me wel eens zorgen, wat volgens de verloskundige helemaal niet nodig is. Wanneer we gaan luisteren naar het hartje vind ze deze meteen en tijdens de echo’s springt meneer alle kanten op!

The big sis to be

Ik krijg best wel eens vragen van mensen over hoe wij Lola meenemen in dit proces. Lola is nog maar 14,5 maand dus ze zal het niet helemaal begrijpen wanneer ik haar vertel dat ze een broertje krijgt. Ik heb haar wel al heel vaak verteld dat er een baby in mijn buik zit, en dan laat ik haar mijn buik zien. De laatste tijd wanneer ik dit doe krijg ik een aai en een kus over mijn buik, super lief! Ik probeer haar, ondanks dat ze er weinig van snapt, toch mee te nemen in deze zwangerschap, ik ben super benieuwd hoe ze uiteindelijk op haar broertje zal reageren!

Natalie in beweging

Of ik nog sport tijdens mijn zwangerschap? Ahum.. *krekel geluid* Ik zou eerlijk gezegd niet zo goed weten waar ik de tijd en energie vandaan moet halen, standaard excuus I know! Maar Danny is inprincipe doordeweeks nooit thuis, waardoor ik dus oppas moet regelen voor Lola. Dit kan best wel eens lastig zijn aangezien ik gewoon wil dat zij thuis slaapt. Gelukkig heb ik een lieve moeder die vaak even wil oppassen en Danny komt voortaan op maandag avond naar huis, dit betekent dat ik dan toch écht wat kan gaan doen. Samen met mijn zus, die precies 4 weken verder is in haar zwangerschap, ga ik op maandag naar yoga speciaal voor pretgo’s! Ik ben sowieso een yoga fan en ik ben benieuwd hoe we dit gaan ervaren!

Crazy cravings

Of ik cravings heb? Pff, nou en of! Die zure matten zijn nog steeds niet aan te slepen. Mijn hele mond ligt ondertussen open, want ja, van die zure matten krijg je mega blaren! Op een of andere manier blijf ik maar van die dingen eten, ik heb besloten ze niet meer in huis te halen. Daarnaast drink ik echt li-ters melk weg. Niet normaal! Ik ga er zelfs ’s nachts voor uit mijn bed. En kaas jongens, kaaaas! En dan het liefst gesmolten of in tostivariant. Mozzarella is ook weer favoriet en olijven niet te vergeten.. Ok. Ik eet dus genoeg. Hoeveel ik ben aangekomen weet ik niet, ik heb namelijk geen weegschaal, maar ik heb zo het gevoel dat ik het ook niet wíl weten. Ik stop lekker mijn kop in het zand en steek ondertussen nog wat zure matten in mijn mik, joe!

 

 

Bedankt voor het lezen weer! Wat waren jullie cravings?

Liefs, Natalie

 

 

 

 

Volg:

8 Reacties

 1. Sietze
  12 november 2017 / 10:08

  Wat een mooie foto! En leuk om te lezen, ik dronk ook super veel melk haha

 2. Jennifer
  12 november 2017 / 10:15

  Oh kaas, zoooo herkenbaar! Alle vormen kaas gingen erin. En vooral de kaassouffle’s! En komkommer… mijn God ik heb wat komkommers weggegeten!
  Je ziet er prachtig uit! Geniet ervan

 3. Irene
  12 november 2017 / 11:25

  Haha kaas! Die had ik ook, en wat het sporten betreft: daar had ik ook geen zin in. Leuk hoe je Lola meeneemt in de zwangerschap:)

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017 / 11:19

   Dankjewel!! X

 4. Mireille
  12 november 2017 / 12:46

  Hahahahah die zure matten!!!! Zak-ken gingen er hier doorheen !!! En inderdaad, die blaren…. Kon ik de dag erna niet eens normaal eten want m’n tong lag in 3en…. Lekker doorvreten toch wel

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017 / 11:19

   Hahahaha zo herkenbaar je tong in 3en, hier precies zo maar stug door blijven eten he!?

 5. Lydia
  12 november 2017 / 14:30

  Wat een heerlijk, eerlijke blog weer! #loveit
  Mijn cravings: Zure snoepjes!! Zo-wie-zo, kapotte mond klinkt zo bekend!
  En dan toch door blijven eten want… stjah… nog ééntje!
  Komkommers at ik me helemaal scheel aan…
  En nu is het vooral alles met suiker, i know… so nót good maar ach…. wat moet dat moet…
  Oh ja en yoghurt met frambozen… té lekker!

  • Natalie Vijfhuizen
   13 november 2017 / 11:18

   Aaaah! Thanks lieve Lydia! Grappig he die cravings, vooral die zure dingen hoor ik van zooo veel andere ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.