Update: 29 weken zwanger!

18-01-18 – 12:27 uur: Het stormt vandaag, maar niet alleen buiten, in mijn buik lijkt er ook een tornado te zijn onstaan. Ik voel af en toe wat elleboogjes of knietjes verdwijnen tussen mijn ribben, chill gevoel wel #not. Toch vind ik het fijn dat de baby wat beweeglijker is, dit was hij voorheen namelijk niet, nu heb ik écht het gevoel dat ik zwanger ben en niet dat ik gewoon 10 kilo ben aangekomen, haha. Nu denk jij waarschijnlijk, alweer een update? Normaal doe ik om de twee weken een update, maar ik vind de tijd ineens zo bizar snel gaan dat ik vanaf nu gewoon gezellig iedere week met jullie ga bijkletsen!

29 weken zwanger

Tijdens mijn vorige zwangerschap emigreerde Danny en ik naar Aruba toen ik 29 weken zwanger was. Bizar idee. Ik zou er nu echt niet aan moeten denken om nog te gaan verhuizen. Die zon daarentegen, die is méér dan welkom. Mijn energiepijl is gigantisch laag de laatste paar dagen, ik ben niet vooruit te branden en ga het liefst een winterslaap houden. Wake me up in April please! Een vakantie naar de zon zit er helaas niet in, door mijn bekkeninstabiliteit en de voor weeën die ik afgelopen week al had (!), word het zwaar afgeraden om nog naar het buitenland te vliegen. Ik heb de behoefte zelf ook niet meer, ik wil lekker binnen blijven cocoonen. Geen zorgen trouwens over de voorweeën, dit is helemaal goedgekomen maar ik ga het hier niet te veel over hebben en hou dat liever privé.

Nesteldrang 2.0

Wie mij volgt op instagram heeft wel gezien dat die nesteldrang de afgelopen dagen zwaar is aangeslagen. Oh. My. God. Sorry Danny, maar we gaan zwaar failliet deze maand. Vorige week kon ik nog makkelijk langs babywinkeltjes lopen, nu kan ik ineens niet meet stoppen met shoppen. Ik krijg het op mijn heupen en heb ein-de-lijk verf besteld voor de muur in de babykamer, een ledikant en de rest van baby-kamer-inboedel is ook ”on his way!” Dit weekend ga ik verven en nestelen to the max. Ik merk dat mijn smaak wel heel erg is veranderd deze zwangerschap, de vorige keer moest alles zoet roze met kant en regenboogjes, logisch natuurlijk dat ik nu niet wéer voor zuurstokroze ga, maar dit keer kies ik sowieso anders. Ik ben bewust bezig met materialen, ik kies voor organic spulletjes (geitenwollenmoeke hier zo!) en alles mag lekker naturel. Ik heb even een top 5 gemaakt met de beste aankopen voor de baby!

Allereerst wil ik even zeggen dat dit geen gesponsord artikel is. Gewoon mijn 5 favoriete producten, wie weet heb je er iets aan 🙂

I love..

1. Snuggle me organic. (Blame it on Romy Boomsma, die geeft mij steeds zoveel shoptips dat het eigenlijk gewoon haar schuld is dat ik failliet ga). Ik ga hem bestellen, ik heb hem dus nog niet. Wat het is? Een baby nestje – maar niet zomaar eentje! Hij is gemaakt van organic katoen, heeft een Award gewonnen, je kunt hem wassen en zo kan ik nog even doorgaan over alle voordelen van dit nestje. Als je meer wil weten of hem ook wil shoppen, klik dan hier!

2. Dr. brown flessen. Ik zwéér erbij. Ik gebruik ze nog steeds voor Lola, die iedere avond nog een fles krijgt voor ze gaat slapen. Ik vind ze super fijn en ze helpen wanneer je kindje last heeft van krampjes. Ik ga borstvoeding geven, maar wanneer dit niet lukt heb ik deze in ieder geval in huis! Je shopt ze hier.

3. Naïf babycare. Geen sterke geur, dat vind ik persoonlijk niet nodig bij een pasgeboren babytje, die ruiken sowieso al lekker. Er zit geen troep in de verzorging, heel fijn voor de gevoelige babyhuid! Ze smeren ook lekker uit en je krijgt er geen plakkerige baby van. WIN-WIN! Je shopt de producten hier.

4. Hevea speen. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber, PVC & BPA vrij. Ook nog eens een heel leuk design! Je shopt ‘m hier!

5. XXL hydrofiel doeken (of swaddles, ook goed). Oké, dat hydrofieldoeken life savers zijn dat weet iedere moeder. Ik gebruik ze nog steeds iedere dag voor Lola. Met een Newborn vond in het grote formaat ook altijd super handig. Om ze lekker in te wikkelen, voor in de wieg of de ledikant en zo kan ik nog even doorgaan. Deze zag ik gister bij prénatal liggen en ik vond het printje zo leuk! Hebben hebben hebben! Je shopt ze hier.

Pieter, henkie, Ewout 

Dus. Naast al dat geshop is er nog iets waar ik we ons momenteel mee bezighouden. Namelijk: DÉ NAAM. Ja, ik ga hier alweer over beginnen want wij komen er niet uit. Het is echt een drama. We hadden dus een naam, maar die is helemaal van de baan en nu weten we het niet meer. Ik heb even gekeken tussen alle reacties die ik kreeg op instagram maar daar zit niets tussen waarvan ik denk: yes, dit is ‘m. Ik hoop dus dat ik jullie volgende week trots kan vertellen dat we de naam nu écht hebben..

Wanneer kregen jullie nesteldrang? En hoe uitte zich dat? Ik ben benieuwd, bedankt weer voor het lezen!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 reacties

 1. Cindy
  18 januari 2018

  Wat ben je toch prachtig zwanger Natalie! Ik ben 25 weken zwanger dus super leuk om je updates te lezen, ga ook van die swaddles inslaan en die snuggle me wil ik ook!

 2. Kelly v
  18 januari 2018

  Hier ook aan het nestelen, heerlijk toch?! tussen de kleertjes in de babykamer neuzen., love it!

 3. Jolien
  19 januari 2018

  Je hebt echt een prachtige dochter en leuke blog om Savonds in mijn zeteltje te lezen ! Hopelijk vinden jullie mooie naam als ik een jongen zou gehad hebben zou ik hem leandro genoemd hebben mijn dochtertje is nu 11 maanden en noemt Ella