UPDATE: 34/35 weken zwanger!

Daar zijn we weer met een zwangerschaps update, ik wil niet in herhaling vallen maar mijn hemel mensen; 35 WEKEN VANDAAG! OMG! Stop de tijd! Ik vind het zo bizar, het gaat zo snel. Bij Lola vond ik week 30 t/m 40 voorbij kruipen en dat is nu dus niet het geval en daar baal ik stiekem wel van. Ik vind zwanger zijn zo iets bijzonders, iets moois en iets waar ik enorm van geniet. Ik ga jullie weer even bijpraten..

Ik schreef deze updatet vóór ik in het ziekenhuis belandde donderdag. Mijn hemel wat een week was dit voor mij. Over het ziekenhuis bezoek en wat er precies aan de hand was vertel ik jullie morgen uitgebreid in een nieuwe vlog.

Bye virussen

Eigenlijk wilde ik deze update vorige week online zetten, maar toen hing ik meer met mijn hoofd in de wasmachine dan dat ik achter mijn laptop zat. Moe en sacherijnig word ik van al die virussen. Zó onwijs klaar met het troosten van een ziek meisje, het is zo naar om je kind zo ziek te zien. Ik hoop ontzettend dat dit voorlopig weer even achter de rug is en ik kan genieten van een vrolijk kind de laatste weken van mijn zwangerschap. Genoeg hierover, we sluiten dit hoofdstuk af gaan hopen op betere (lente) dagen.

Hoeveel ben ik aangekomen?

Aiii, gevoelig puntje voor mevrouw hier. Ik ga met de billen bloot. Vóór ik zwanger werd van #BabyApril woog ik 66 kilo, een perfect en gezond gewicht voor iemand met een lengte van 181 (!) cm.  Tijdens mijn zwangerschap van Lola heb ik de 80 kilo nooit gehaald, ik bleef vanaf week 32 steeds hangen op 78 en kwam dus in totaal 12 kilo aan. Nu ben ik 35 weken zwanger en ik tikte twee weken geleden de 80 al aan. Ai, mijn doel om hieronder te blijven is dus mislukt. Maar heel erg vond ik het blijkbaar niet, want daarna maakte ik een pitstop langs de MAC om mijn grote craving te scoren: een vanille milkshake. Ik ben niet van plan om nog vet te gaan lopen bunkeren, ik let gewoon op maar ontzeg mezelf niets. Dus hoeveel ik ben aangekomen: 14 kilo, en ik verwacht dat daar nog wel 2 kilo bij komt die laatste weekjes..

Wanneer komt Danny terug?

Op dit moment is Danny nog steeds weg, best spannend zo tegen het einde van mijn zwangerschap aan. Zeker omdat ik het gevoel heb dat deze baby ietsjes eerder gaat komen. Hoe lang hij nog precies weg blijft weet ik niet, ik gok nog een weekje. Inprincipe moet hij dus gewoon op tijd terug zijn voor mijn bevalling. Daarna mag hij van mij nergens meer heen (pregzilla hier) want man, wat trek ik het dit keer slecht. Mijn hormonen en mijn lijf vinden het niet prettig om niet compleet te zijn, ik wil Lola en Danny zo dicht mogelijk in de buurt hebben en verlies ze het liefst geen seconde uit het hoog. Iets met nestellen?!

Verlof?!

Ik werk fulltime als blogger en blogger. Naja, fulltime?! Eigenlijk parttime want ik probeer iedere week zo’n 3 dagen te werken. Dit lukt meestal niet, het gevolg is dat ik iedere dag een beetje werk. Opzich prima maar ik merk wel dat ik het de komende tijd wat rustiger aan moet gaan doen. Ik wil me in alle rust gaan voorbereiden op de bevalling en nog even flink genieten van Lola. Ik heb de perfecte oplossing gevonden, want er is iemand die voor mij gaat editten, dit zal mij dus een hele hoop werk schelen! Via instagram kwam ik in contact met Cerise en ik ben haar nu al dankbaar, want een heerlijk idee dat dit gewoon geregeld is! Het bloggen en vloggen is niet alleen mijn werk, ook mijn allergrootste hobby. Daarom kan en wil ik dus niet stoppen, maar wel zal ik in April en Mei wat minder artikeltjes online zetten en alleen foto’s posten wanneer ik daar zin in heb.

Wat ik nog moet doen..

In principe zijn wij helemaal baby ready. Het enige wat ik nog wil doen is de kamertjes helemaal afmaken naar mijn smaak, nog wat kleine details missen maar het is niet mega veel werk en ik kan dit rustig op mijn gemakje gaan doen. Deze week komt het wiegje binnen voor de baby – ben zo benieuwd hoe die bevalt!

Waar ik benieuwd naar ben..

Ik begin langzamerhand steeds nieuwsgieriger te worden naar #BabyApril. Hoe zal hij eruit zien? Zal hij lijken op Lola? (en dus op Danny) Of lijkt hij op mij? Hoe zal de kraamweek verlopen? Hoe zal de bevalling gaan? Ja, 100 vragen waarop ik het antwoord pas weet over een paar weken. Ik zie absoluut niet op tegen de bevalling, ik kijk er juist naar uit. Bizar hè?! Zeker als je weet hoe mijn vorige bevalling is verlopen. Toch heb ik alle vertrouwen in mijn lichaam en ben ik onwijs blij met de verloskundige die ik heb. Bij alle 4 de dames voel ik mij helemaal op me gemak, het maakt me dus niet uit wie mijn bevalling zal gaan doen, zó een fijn idee. Vinden jullie het leuk als ik mijn bevallingsplan met jullie deel?! Ik heb er namelijk eentje geschreven na aanleiding van het lezen van een enorm bijzonder boek. wat het me weten dan werk ik het uit, wie weet hebben jullie er wel wat aan!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

2 reacties

 1. Anouk
  2 maart 2018

  Welk boek heb je gelezen?
  Ik wil graag een vriendin die zwanger is van nr 2 ,en bij nr 1 een klote bevalling had, wat meer moed geven.

 2. Rosanne
  4 maart 2018

  Wat een prachtige foto’s! Ben zo benieuwd naar de baby boy