Update: 37 weken zwanger!

Waaaaah! Onze mini is helemaal af en klaar om geboren te worden. Ik ben 37 weken zwanger, dit betekent dat je nu ook gewoon thuis mag bevallen. Wat een mijlpaal weer! Ik vind het ergens ook dubbel, zo zo zo bizar dat ik binnenkort deze periode af ga sluiten, geen bolle buik meer zal hebben en wij gewoon met z’n viertjes zullen zijn.. Misschien is dit overigens ook wel de allerlaatste update, het kan nu inprincipe ieder moment gebeuren! Ik heb lang het idee gehad dat deze baby eerder zou komen dan de uitgerekende datum,  nu laat mijn voorgevoel me een beetje in de steek en weet ik het allemaal niet meer.. Bij ieder steekje of krampje word ik nerveus, zal je dan nu eindelijk komen? Je bent zo welkom en we zijn zo benieuwd hoe je eruit ziet!

Afsluiten

Zoals ik al zei, het einde is in zicht en dat is ergens dubbel. Ik vind het afsluiten van zo’n periode heel bizar. Zwanger zijn vond en vind ik fantastisch en ik geniet er (nog steeds) enorm van. Helemaal ”afsluiten” doe ik het niet. Wij hebben namelijk wél de wens om ooit een derde kindje aan ons gezin toe te voegen, misschien veranderd deze keuze wel wanneer de baby er is of lukt het bijvoorbeeld niet meer. Je weet het nooit, we zullen zien wat de toekomst ons brengt!

Bevallen

Laatst deelde ik met jullie mijn beval plan. Mega veel positieve reacties kreeg ik erop, zo leuk! Ik vertelde toen al dat ik niet opzie tegen mijn bevalling, dit is nog steeds niet het geval en ik hoop zo dat het gaat zoals ik graag zou willen; rustig, thuis en op de natuurlijke manier. Ik kijk zo uit naar het moment waarop Lola haar broertje voor het eerst ontmoet!

To do

Het lijstje met wat ik allemaal nog wil doen voor de baby komt word steeds korter, het geboorte kaartje heb ik geregeld, gister bestelde ik nog een kleed voor in de baby kamer, dit was het laatste wat nog ontbrak in het kleine jungle kamertje. Bij Koeka bestelde ik een boxkleed en een mooi dekentje wat ik nog graag wilde hebben en ik kookte mij vanmorgen suf en vroor van alles in; tomatensoep, tomatensaus, chili con carne, aspergesoep en courgettesoep en haalde allerlei lekkere broden en vleeswaren die ik ook alvast in de vriezer stopte. Geloof me, ik ben nog nooit zo goed voorbereid geweest, wij komen die kraamweek wel door hoor! Daarnaast moet ik nog gaan beginnen aan mijn vluchtkoffer, gevalletje ”even-vergeten”. Ik heb het meeste net al klaar gelegd en zoek de laatste dingetjes bij elkaar, ik pak de tas in en zal dit gaan vloggen, lijkt me wel leuk!

Work work work

Ik handelde vorige week nog wat afspraken en meetings af, deed een poging tot het legen van mijn mailbox en sloot de laatste campagnes af. Betekent het dat ik nu met verlof ben? Soort van, maar zonder bloggen en vloggen kan ik niet dus dit blijf ik vooral lekker doen, wel iets minder actief. Ik neem nu bijvoorbeeld even geen opdrachten meer aan en probeer weinig te plannen in April en mei. Ik dacht een edittor voor mijn vlogs te hebben geregeld, maar die zei helaas op het laatste moment af. Dit betekent dus dat ik dit zelf ga doen, wat ik overigens helemaal niet erg vind, maar soms zit ik in tijdgebrek en daardoor kan ik me niet altijd aan de beloofde update-schema’s houden. Dus wat jullie van mij kunnen verwachten is eigenlijk gewoon nog hetzelfde, alleen misschien iets minder!

Gezwellig

Heel veel grapjes maken we erover, maar even serieus, die lippen van mij zin formaatje Kylie Jenner geworden. Niet – te – doen zo dik. Ik hou ineens heel veel vocht vast, zo zitten mijn ringen niet meer lekker en zwelt mijn gezicht dus op. Gevolg: ik zie er constant uit alsof ik nét wakker ben. Ach, nog maar heel even en dan ben ik hier hopelijk vanaf!

Quality time

Vanaf deze week geef ik mezelf niet veel verplichtingen; klap de laptop maar 1 keer per dag open en leg mezelf niet te veel op. Ik merk dat ik heel snel moe ben en geef daar aan toe, heerlijk binnen cocoonen met Lola. Danny is er deze week niet, maar kan wel snel bij ons zijn mocht ik gaan bevallen. Toch word ik al nerveus als ik eraan denk, ik heb hem het liefst thuis. Ik weet dat het niet realistisch is en er gewoon gewerkt moet worden, maar het zou toch heerlijk zijn als die mannen de laatste weekjes van je zwangerschap gewoon een paar dagen vrij nemen? Lekker nog even samen zijn en je mentaal voorbereiden op de bevalling, de gezinsuitbreiding en de allerlaatste dingetjes regelen. Afgelopen weekend ging Lola uit logeren en waren wij in Amsterdam om nog even te eten samen. Daarna zouden we nog naar de bios gaan maar opa en oma vielen halverwege de film in slaap #oeps. We besloten maar gewoon naar huis te gaan en de film te laten, we zijn daar om 23:00 uur als een blok in slaap gevallen, haha!

Bedankt

Mocht dit de laatste update zijn, dan wil ik jullie enorm bedanken voor de afgelopen weken. Ik vind het zo bijzonder dat ik middels deze blog iedere dag zulke lieve berichtjes van jullie ontvang! Het heeft deze zwangerschap nóg een beetje mooier gemaakt, bedankt daarvoor!

Zelf denk ik dat onze baby zich aankondigt tijdens de volle maan, 31 maart 2018. Wat denken jullie?! Ben benieuwd!

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

8 reacties

 1. Andrea
  19 maart 2018

  Heerlijk om jouw blogs/vlogs te volgen tijdens deze zwangerschap. Zo fijn om alles te lezen en hoe rustig je overal in staat. Ik ben nu voor het eerst zwanger en hoop oprecht dat ik net zoals jou zo positief naar de bevalling/zwangerschap blijf kijken als nu. Ik wens je een hele fijne bevalling! Liefs Andrea

  Ps. Waar is die super mooie bh/bralette van die je op de foto aan hebt?

  • Natalie Vijfhuizen
   19 maart 2018

   Super lief dankjewel! Jij nog een hele fijne zwangerschap!
   Die is van de H&M – heb hem nog niet lang dus hij zal er vast nog zijn 🙂 X

 2. Christy vd Leeden
  19 maart 2018

  Wat heer-lijk om dit te lezen, ik geniet echt elke keer van zulke verhalen! Nog heel eventjes en dan lekker genieten met zijn viertjes ‍‍‍♥️
  Liefs, Christy

  • Natalie Vijfhuizen
   19 maart 2018

   Aaaah wat lief en fijn om te horen! Dankjewel!. XXX

 3. Riemke
  19 maart 2018

  Ik denk 40.3(hoop het niet voor je)
  Hier alle 3 de boys ruim 40 weken…
  Heel veel succes met de laatste loodjes! Erg benieuwd naar de naam!

 4. Avalon
  19 maart 2018

  Heel veel succes meid!!
  Je straalt ondanks je Kylie lippen hoor hahaha LOL
  Geniet van je mooie buik!! Ik mis hem zo!!!

 5. Petra Posthumus
  20 maart 2018

  Succes met de laatste loodjes ! Ik gok op 26 maart ( dan is ons zoontje jarig en word hij 3 jaar 🙂 )

  Xxx

 6. Lydia
  20 maart 2018

  Oooh succes! You can do it!
  Ben zo benieuwd waneer je bevalt en hoe hij heet…
  Deze bevalling en kraamweek worden een cadeautje voor je als ik het zo lees 🙂
  Ik moet nog 9 weekjes langer wachten.. maar wie weet….
  Kheb even een instagramloze periode maar blijf je volgen hoor ;).