Update: 38/39 weken zwanger!

Update: 38/39 weken zwanger!

Het einde is nu écht in zicht, vandaag tik ik de 39 weken aan en stiekem had ik niet verwacht dat ik dit (zwanger) zou gaan halen. Omdat ik met 35 weken al in het ziekenhuis lag en ze er daarvan overtuigd waren dat deze baby niet heel lang meer op zich zou laten wachten, dacht ik ondertussen wel te zijn bevallen. Nou, niet dus. Ik ben nog hartstikke zwanger én nog mega aan het genieten van deze zwangerschap! Ik merk dat bepaalde dingen steeds moeilijker gaan, maar ondanks dat vind ik het nog steeds heerlijk om zwanger te zijn!

 

Nerveus

Wel word ik steeds een beetje nerveuzer nu de bevalling écht heel dichtbij komt. Het kan nu ieder moment gebeuren en dat maakt mij zenuwachtig op een positieve manier, dat dan weer wel. Ik heb er zin in, ik ben benieuwd of ik dat ook nog heb wanneer het echt begint, haha! Maar ik ben er klaar voor, ben goed voorbereid en weet een beetje wat ik kan gaan verwachten. Tot nu toe staan alle lichten op groen voor een thuis bevalling en dat geeft mij ook rust, bevallen in mijn eigen vertrouwde omgeving lijkt me zo fijn. De oppas voor Lola is geregeld en alles in huis staat klaar; het wachten kan nu echt beginnen..

Rust nemen

Lastig maar waar, ik moest afgelopen week meer rust nemen. Ik bleef maar doorgaan en op een gegeven moment merk je dat je lichaam dat slecht trekt. Danny was ook weer de hele week weg wat ook niet bepaald mee hielp, gelukkig is hij deze week een aantal dagen vrij en ik hoop enorm dat ik daarom een van die dezer dagen ga bevallen.

Drukke baby

De afgelopen week is er iets heel erg veranderd, mijn rustige baby is getransformeerd in een drukke baby! Zo bizar, mijn hele zwangerschap was hij rustig in mijn buik en nu lijkt hij een feestje te vieren, zal dit een teken zijn?

Hi extra kilo’s

Die opzwellingen lijken serieus minder te worden, maar die kilo’s komen er nog steeds kei hard bij! Bij Lola kwam ik maar een kleine 11 kilo aan, nu ben ik toch echt al 17,5 kilo aangekomen. Ik vind het veel, maar voel me er niet ongemakkelijk bij. Ik eet een hoop en doe niet heel veel moeite om van mijn cravings af te blijven. Ik hoop/denk dat het na de bevalling weer goed gaat komen wanneer ik weer op mijn voeding ga letten en weer lekker kan gaan sporten. Naar dat laatste kijk ik overigens enorm uit! Ik kan echt niet wachten om weer naar de sportschool te gaan!

Dé naam

Ja jongens, je raad het misschien al een beetje, maar deze week veranderde wij gewoon wéér de naam! Hoe dan?! We bleven twijfelen en vonden de andere namen iets te oubollig – ik heb het dan over de tweede naam dus niet over de roepnaam. De roepnaam is overigens geraden op instagram! Wel in een privé berichtje dus jullie kunnen hem niet zien, maar ik vond het stiekem best leuk dat iemand hem raadde! We zijn nog steeds heel zeker van de eerste naam en ik ben zo benieuwd wat jullie ervan vinden!

Leuke dingen

Ik heb sowieso de allerleukste baan van Nederland, dat is een ding wat zeker is. Vorige maand mocht ik daar een paar leuke dingen voor doen; een shoot voor de Prenatal lente collectie én een interview in de VIVA. Stiekem natuurlijk hartstikke trots op, dat begrijpen jullie! Ik deel hier de foto’s van beide shoots en een kopie van het interview!

Shoot Prénatal:

Interview VIVA:

 

Ik ga ondertussen weer verder met broeden en wachten, zo zo zo benieuwd wanneer onze boy gaat komen! Misschien krijgen we wel een paas baby of komt ie op 1 april? Wie weet haal ik – net als bij Lola – de 40 weken wel en staat er volgende week gewoon weer een update voor jullie klaar! We wachten het rustig af..

Liefs, Natalie

Volg:

1 Reactie

  1. Silvana Geerts
    28 maart 2018 / 23:16

    Wat zie je er geweldig uit! super mooi die foto’s voor de prenatal shoot zeg. het lijkt ook wel of je lekkerder schrijft nu je met ”verlof” bent. klinkt dat gek? vind alles nog leuker om te lezen!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.