Update verbouwing!

Update verbouwing!

Het is alweer eind mei! Volgens onze eerste verbouw-planning zouden we nu ongeveer gaan verhuizen. HA-HA! Zo grappig dat je een verbouwing zo optimistisch in kunt gaan en dat dingen zo vreselijk kunnen uitlopen. Wanneer mensen nu aan ons vragen wanneer we gaan verhuizen zeg ik; na onze trip door Canada! Ik gok eind augustus. Ondertussen zijn wel alle belangrijke knopen doorgehakt en hoeven we geen keuzes meer te maken (ook wel lekker!) ik deel ze vandaag met jullie!

Vloeren

Beneden komt dus een eiken PVC visgraat vloer. Boven een witte, eiken laminaat vloer en in de badkamer + wc een betonnen gietvloer! Ik wilde eigenlijk boven ook een PVC vloer maar soms moet je concessies doen. Ook hier groeit het geld niet op onze rug en kunnen we niet álles exact doen zoals we misschien het liefste zouden willen.

Badkamer

Laten we dan direct even doorgaan naar de badkamer, er kwam namelijk nogal wat vragen via instagram toen ik aangaf dat we een gietvloer gingen uitzoeken. We hebben er voor gekozen om een gietvloer in de badkamer en toilet te laten plaatsen in combinatie met beton cire op de muren, niet alleen omdat we dit beide heel erg mooi vinden, maar ook omdat het super praktisch is. Het is makkelijk schoon te houden. Zelf houd ik niet zo van die standaard tegels (grijs of beige) en daarom had ik eerst hele mooie turquoise uitgezocht in combinatie met te gekke Marokkaanse tegeltjes. Dit liep alleen een beetje de spuigaten uit en aan mijn tegeltjes hing een behoorlijk prijskaartje, haha, ik zoek serieus altijd het aller duurste uit. Daarom kozen we dus toch voor de betonlook, heel anders maar ook heel mooi! Benieuwd naar het resultaat!

Keuken

De keuken komt al over een maand! Zo spannend. We hebben hem besteld bij KVIK omdat ze daar precies onze stijl verkopen. We twijfelde heel lang tussen een zwarte en een witte en zijn uiteindelijk toch voor een witte gegaan. De ruimte waar de keuken in komt is namelijk wat kleiner en ik denk dat wanneer we voor een zwarte waren gegaan, de ruimte heel klein zou ogen. De keuken heeft een grijs blad en zwarte details (kranen, wasbak etc.) Volgens mij gaat het hartstikke mooi worden, kan niet wachten!

Muren

De kleuren voor op de muur vind ik best lastig. In het huis waar we nu wonen zijn – in de woonkamer – alle muren wit. Dit is iets wat ik niet meer wilde, ik verlang naar kleur! Warme tinten en het liefst kalkverf, die structuur en matte uitstraling vind ik mooi. Ik zag een hele tijd geleden een interieur voorbij komen waar ze een muur in terracotta tinten hadden geschilderd. Het deed me denken aan Aruba en terwijl ik naar de muur keek, had ik het idee dat ik op vakantie was. Dit wil ik ook! Bij Rust-Oleum heb ik daarom de Chalkwash muurverf besteld in de Terracotta kleur. Ik ben echt mega benieuwd naar het eindresultaat. De Chalky Finish muurverf in Krijtwit heb ik besteld voor de muur waar de schuifpui in zit en de kleur Jute komt in de gang. Ik ga de muren zelf verven! Als ik klaar ben deel ik uiteraard het eindresultaat met jullie. Verf van Rust-Oleum is trouwens later dit jaar verkrijgbaar bij GAMMA en Bauhaus. Welke kleuren vinden jullie nog meer mooi? Ik zoek nog iets voor in de keuken en slaapkamer, ik ben benieuwd!

Al mijn Pinterest borden zijn bijgewerkt en kun je hier vinden!

Liefs, Natalie

Volg:

1 Reactie

  1. Lisa Jane
    28 mei 2019 / 20:39

    Klinkt allemaal super mooi babe! Heel benieuwd naar het eindresultaat straks. Eerst maar even genieten van jullie trip naar Canada en daarna een heerlijk vooruitzicht van het nieuwe huis! Mocht je nog bij mij een koffietje willen doen met de kids (kunnen ze in de tuin spelen) let me know. Liefs LJ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.