VERHUISUPDATE – kleurkeuzes

VERHUISUPDATE – kleurkeuzes

We wonen nu een week in ons nieuwe huis. Het is nog lang niet klaar, er is nog genoeg te doen, maar het voelt al echt als thuis. Boven moet er nog wat kleur op een aantal muurtjes en vind ik het nog vrij basic en kil. Beneden vind ik het al heel warm en eigen aanvoelen, ik denk dat dat vooral door onze muurkleur keuze komt in combinatie met de vloer en accessoires. Wij zijn wel mega veranderd qua kleurkeuze, eerste wilde we veel kleur op de muren, nu is het heel basic – ik praat jullie bij!

Samen met mijn moeder heb ik alle muren in ons huis geschilderd. We begonnen beneden! De langste muur in de woonkamer wilde ik een Terracotta tint geven. Ik koos er een krijtverf variant uit van Rust Oleum – tijdens het verven vond ik de kleur prachtig en het paste helemaal bij het plaatje wat ik mijn hoofd had. De volgende dag, toen ik ging kijken hoe de kleur was opgedroogd, vond ik hem nog steeds heel erg mooi alleen wel een beetje naar roze neigen. In combinatie met de vloer, werd ik er een beetje onrustig van. Ik heb er een maand over na gedacht, maar uiteindelijk toch voor een andere kleur gekozen om meer eenheid en rust te creëren.

We hebben voor de kleur Jute, van rust oleum gekozen. Ik vind het een combinatie van taupe en beige met een matte uitstraling. Past prachtig bij de vloer, bank en accessoires, zo blij dat we dit toch veranderd hebben! Grappig ook, wat zo’n muurkleur kan doen, we krijgen nu steeds van iedereen de vraag of onze bank ook nieuw is! Terwijl wij die dus al twee jaar hebben.

We hebben de kleur Jute van Rust-Oleum gekozen. Ik vind het een combinatie van taupe en beige met een matte uitstraling. Past prachtig bij de vloer, bank en accessoires; zo blij dat we dit toch veranderd hebben! Grappig ook, wat zo’n muurkleur kan doen, we krijgen nu steeds van iedereen de vraag of onze bank ook nieuw is! Terwijl wij die dus al twee jaar hebben.

De rest van de muren wilde ik niet ”zomaar” wit schilderen. Ik wilde een kleur en verfsoort met een matte uitstraling. Op alle muren beneden zit daarom de kleur Krijtwit van Rust-Oleum. Komt uit dezelfde serie als de kleur Jute, daarom past het ook zo mooi bij elkaar.

In de keuken missen we nog wat tegeltjes, en bij de eettafel staan nog geen stoelen, haha. Hopelijk komen die deze week binnen, dan kan ik dat volgende week met jullie delen!

Liefs, Natalie

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. Sanne
    23 september 2019 / 14:02

    Hartstikke mooi! Goed geregeld allemaal! Mag ik ook vragen wasr jullie vloerkleed van is? X Sanne

  2. Riemke
    23 september 2019 / 16:42

    Wat ziet het er gaaf uit! Mooi vloerkleed waar is deze van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.