Wat ik écht nog moet kopen voor baby April..

Shoppen is natuurlijk een van de leukste bijkomstigheden wanneer je zwanger bent. Je mag ongegeneerd kleine kleertjes kopen voor je mini! Anderhalf jaar geleden mocht ik dat ook al, alleen kocht ik toen vooral veel roze en zomerse kleertjes. Heel veel spulletjes zoals een badje en een babynestje kocht ik in neutrale kleuren en kunnen nu ook prima nog een keertje gebruikt worden! Er zijn veel dingen die ik opnieuw moet gaan aanschaffen, bijvoorbeeld stoere boys outfitjes met lange mouwen. Hoewel wij onze zoon in het voorjaar verwachten, wil dat natuurlijk niet zeggen dat het weer ook goed is in die periode.. Daarnaast ben ik nog steeds aan het twijfelen over de duo wagen én moet ik opnieuw een babykamer gaan inrichten!

Wat ik écht nog moet kopen voor #BabyApril:

Dit is geen gesponsord artikel. Ik deel oprecht mijn ”favorites” zonder dat de merken of webshops hier vanaf weten.

1 – Een ledikant, of naja, een peuterbedje voor Lola zodat de ledikant naar de baby kan. Aangezien Lola nog geen twee jaar oud is als de baby komt, zal zij nog niet direct toe zijn aan haar peuterbedje. Ik ga er vanuit dat de baby, net als Lola, ook vier maanden in zijn wiegje zal gaan slapen. Zodra de tijd rijp is, verhuisd hij naar zijn ledikantje en Lola naar haar peuterbedje. Begrijpen jullie ‘m nog!? Dit word dus een grote wisseltruc, haha!

2 – Een commode. We gebruiken de commode die we nu hebben voor Lola nog heel vaak, er moet dus een nieuwe bij komen. Dit is opzich geen probleem en ik ben van plan om er eentje zelf te gaan pimpen!

3 – Een kinderstoel. Voor Lola had ik hem niet, maar ik ben nu wel van plan om een stokke triptrap aan te schaffen, het liefst meteen twee en als ik dan toch mag kiezen; in de kleur donkergroen! Past leuk bij ons interieur en ik vind het gewoon een hele mooie kleur!

4 – Een duo kinderwagen. Of toch kiezen voor een meerijd plankje?! Ik ben er nog steeds niet uit. Ik vind het zó lastig. Ga ik die dubbele kinderwagen veel gebruiken of niet? Daarnaast ben ik zo blij met mijn bugaboo dat ik het zonde vind om die ”weg te doen”. Als ik een dubbele kinderwagen ga aanschaffen wil ik deze namelijk verkopen om dat geld voor de nieuwe te gebruiken, volg je het nog?! Haha!

5 – Kleertjes! Het eerste pakje heb ik denk ik al gekregen, maar verder mag er nog wel het een en ander geshopt worden. Ik heb dus weinig kleertjes van Lola die ik kan gebruiken voor deze baby, aangezien Lola haar eerste levensjaar grotendeels is een rompertje heeft doorgebracht. Ik had simpelweg geen kleertjes nodig!

6 – Nuna wipstoel. Ik heb deze zó gemist toen Lola nog een inimini was. Deze wil ik dus zeker hebben dit keer, ik weet ook al precies welke. Ik vind die van Nuna het mooist daarnaast had een vriendinnetje van mij deze, ik heb Lola er bij haar thuis vaak ingelegd, en wat was dat een succes. Ze viel vaak als een blok in slaap!

7 – Babykamer accessoires. Verder natuurlijk nog alle standaard dingen die je nodig hebt in een babykamer. Zoals luiermandjes, dekentjes, aankleedkussen etc. Je kent het wel, van die kleine dingetjes.

Wat inspo van de bovengenoemde spulletjes. Alle plaatjes zijn ”straight from Pinterest” 😉 Om de afbeeldingen beter te bekijken kun je er op klikken.

Favoriete webshopjes om even weg te dromen over de babykamer:

LidorMevrouw AardbeiNumero 74Mintimoon 

Hebben jullie nog tips; welke duo wagen vonden jullie fijn? Wat waren dingen waar jullie écht niet zonder konden de eerste maanden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 1. Lisa
  2 november 2017

  Leuk geschreven weer Natalie!

  Die Nuna wagen is inderdaad heel erg mooi, vind een JOOLZ ook echt bij je passen. Heb met beide geen ervaring.

 2. annemarie
  3 november 2017

  Hallo nathalie,

  Wij hebben afgelopen jaar de bugaboo donkey duo aangeschaft. Voor onze dochters (van 1.5 – half jaar) en we rijden er met veel plezier mee. Oudste dochter is erg ondernemend, dus als ze de kans krijg is ze weg ook, waardoor het voor ons niet ging werken met een plankje.
  Onze oude kinderwagen ( lees ;een spiksplinternieuwe van 1 jaar oud ) hebben we via marktplaals verkocht. Omdat je de duo ook makkelijk terug kan zetten naar een enkele kinderwagen.

  Heel veel succes met jullie keuze ! En lekker verder genieten van de zwangerschap.
  Groetjes.

 3. 3 november 2017

  Wij hebben ook een bugaboo. Bij de eerste de All Black en bij de 2e in een vlaag de Diesel Bugaboo. En toen met plankje voor de 2e. Plankje vinden ze vaak ook echt leuk omdat ze dan bij nroertje/zusje in de wagen kunnen kijken.
  Wij ook met 2 jr ruim een peuterbedje en nieuwe commode. Allebei van Nobodinoz gedaan, te leuk. En bedje wel een rekje nog voor gedaan.
  Wij hebben de steps en triptrap. Vind steps fijner zitten van Stokke.
  Nou succes haha!! Liefs Yvonne

 4. Kim
  3 november 2017

  Onze meisjes schelen 21 maandjes, wij hadden de bugaboo cameleon en dacht dat een plankje/zitje prima zou werken. Maar 1: ik vond het heel vervelend lopen en 2: ons dametje was er echt nog te klein voor en zodra ik in het winkelcentrum was wilde ze er elke keer heel graag af maar natuurlijk met geen mogelijkheid meer op. Uiteindelijk dus heeeel snel de bugaboo donkey gaan halen en daar zitten beide meisjes van 1,5 en 3 nog heerlijk in. Echte aanrader dus . Ook de newborn set van stokke vonden we ideaal met een baby, achteraf spijt dat ik hem niet bij de eerste al gekocht had. En wij hebben onze beide meisjes met 1,5 jaar in peuterbedjes overgedaan en ging/gaat echt super. Komen er gelukkig niet uit en slapen nog steeds net zo lekker als in hun ledikantje. En kwa commode heb ik toen een goedkope van Ikea erbij gekocht en gepimpt. Suc6 met het babyshoppen blijft leuk voor die kleintjes!

 5. Marissa
  3 november 2017

  Wij hebben de joolz geo duo voor ons zoontje (17 mnd) en dochtertje (3mnd). Bevalt erg goed! We gaan binnenkort wel een meerijdplankje proberen, maar denk dat hij nog niet zulke lange stukken kan (blijven) staan. Als zij in het zitje kan ipv de reiswieg kunnen ze ook ombeurten zitten en de ander lopen/in de draagzak. Maar dat moeten we nog uitproberen. Wij hadden de geo al als mono wagen en hebben dus alleen de uitbreidingsset hoeven kopen. Heb nog heel even getwijfeld over de Buffalo, maar vond het zonde om mijn Joolz weg te moeten doen en ben heel blij dat we geen brede, grote wagen hebben, maar gewoon hetzelfde formaatje als voorheen. Succes met je keuze!

  • Marissa
   3 november 2017

   Haha bugaboo bedoelde ik. Langleve autocorrect.

 6. Marije
  4 november 2017

  Geniet van de voorbereidingen! Ik heb er veel spijt van dat ik niet gelijk een duowagen heb gekocht. Dacht het met draagzak en kinderwagen ook wel te redden. Maar je pakt dan toch eerder de auto merk ik.
  Die Stokke stoel is super fijn. Vooral icm newbornset. Lekker met z’n allen aan tafel!

 7. Lisa ten Hove
  4 november 2017

  Ow wat lijkt mij dat heerlijk, weer shoppen voor een mini!

  De nuna staat hier ook, praktisch en tegelijk mooi in de woonkamer. Tja dat vindt deze mama best belangrijk.

  Ook de newbornset van tripp Trapp is hier héél veel gebruikt. Manlief vond het eerst grote onzin maar uiteindelijk was hij ook om.

  Qua duowagens geen ervaring. Zelf vindt ik de bugaboo erg mooi. Ook omdat je kindje dan niet half in de boodschappenmand zit. Ik zie de laatste tijd ook veel de Uppababy wagen voorbij komen. Dit design vindt ik net wat strakke en spreekt mijzelf erg aan, wij hebben zelf een Dubatti en deze vindt ik wel wat van elkaar weg hebben.

  Last but not least: de Sleepyhead. Deze hebben wij zó vaak gebruikt, lees overal mee naartoe nemen. Nu slaap Loïs zelf in de Grand. Wij kunnen echt niet zonder.

  Nou succes met shoppen, maar dat gaat vast goedkomen!

 8. Mariska
  4 november 2017

  Wij hebben nu sinds een week het meegroeibedje van de Ikea. Aangezien ons 2e wondertje straks in het ledikant gaat. Wij zijn er super blij mee misschien een tip voor je kan je er ook wat langer mee☺️ Onze dochter is tegen de tijd 3,5 en wij kiezen voor een meerijdt plankje, maar denk dat als ze Lola haar leeftijd had gehad we voor een duo wagen waren gegaan. Vindt de joolz dan wel erg mooi

 9. Eva
  5 november 2017

  Wij hebben de Bugaboo weekender en zijn er dol op! Nu in gebruik voor één kindje, maar hopelijk later voor twee (of 3 met extra plankje)!