Welkom baby April <3

Daar is ie dan. Onze zoon, het broertje van Lola is geboren! Wat was het een droom van een bevalling waar ik jullie snel uitgebreid over bij praat. Het gaat onwijs goed met ons en we voelen ons mega trots en gelukkig. Joe is alleen nog een beetje misselijk en ik ben langzaam aan het bijkomen van een super snelle en soepele bevalling. Lola vindt haar broertje tot nu toe heel interessant en wij gaan intens genieten van deze kraamweek!

Joe Frankie Maarse

Geboren op 16 april 2018 om 18:34 uur in Amstelveen. Joe weegt 4210 (!) gram en is 54 centimeter lang. Een giant baby dus!

De naam: Joe Frankie spreek je uit als; Djo Frenkie. We zijn op de naam Joe gekomen toen wij in New York waren. We besloten toen dat we graag een tweede kindje wilde in een koffie tentje genaamd: Joe & the juices. We maakte daar een polaroid met Lola en werden beiden verliefd op de naam Joe. Een stoere, korte naam die je niet heel vaak hoort in Nederland. Nu Joe geboren is, vind ik de naam zo bij hem passen! Nogmaals: we zijn mega trots op onze zoon!

Wij gaan genieten van de kraamweek met z’n viertjes!

Heel veel liefs, van ons allemaal. 

XXX Natalie, Danny, Lola & Joe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

10 reacties

 1. Hanna
  17 april 2018

  Zo trots op jou!! Nu lekker genieten met z’n 4e en ik kan niet wachten tot ik m kan zien ❤️

 2. 17 april 2018

  Gefeliciteerd met jullie grote bink. Wat fijn dat de bevalling zo goed is gegaan. Lekker genieten van de kraamweek en jullie prachtige gezin van 4. Liefs Natalie X

 3. Yvonne
  17 april 2018

  He lieverd.. heerlijk dat het zo goed gegaan is en wat een stoere naam !! We komen hem snel bewonderen!! Dikke kus

 4. Lisa Jane
  17 april 2018

  Wat fijn dat alles goed is gegaan en kleine (nouja flinke ) Joe Frankie er eindelijk is! Geniet met z’n vieren! Dikke kus

 5. 17 april 2018

  Zoooo’n toffe naam, en wat past hij goed bij Lola en jullie natuurlijk! Fijn dat alles zo goed is gegaan, geniet geniet. Wat een rijkdom Liefs!

 6. 17 april 2018

  Zo fijn dat hij er nu ‘eindelijk’ is. Fijn dat het zo goed is gegaan. Hopelijk knap jij vlot op na de bevallig en ga je voor 1000% genieten. Super leuke naam! Ik wens jullie alle geluk en liefde toe.

 7. 17 april 2018

  Van harte gefeliciteerd! En wat een prachtige naam!
  Fijn dat de bevalling vlot is gegaan. Nu vooral lekker veel genieten met jullie gezin van 4. Liefs, Larissa

 8. Femke aarnousse
  17 april 2018

  Gefeliciteerd met jullie kleintje geniet er maar van met z’n viertjes!❤❤❤❤

 9. Rianka
  17 april 2018

  Van harte gefeliciteerd! Zo fijn dat hij er nu eindelijk is en dat het goed met jullie gaat!

 10. Christa
  20 april 2018

  Welkom lieve Joe! <3 Fijn dat jullie eindelijk jullie zoon en broertje kunnen ontmoeten. Wat grappig om te lezen over de inspiratie voor zijn naam, die tent zit hier ook overal in de stad! Ben vooral gek op de smoothies daar want goede koffie hebben ze hier overal wel haha! Geniet van jullie kraamweek en het fijne weer!