Winactie Vonkies Kids!

Winactie Vonkies Kids!

Ik ben al een tijdje fan van vonkieskids, en ik weet zeker dat jij dat ook word als je een kijkje neemt op deze webshop! Jonge mama Naomi brengt de caribische sferen tot leven en maakt een feestje van elke romper. Je hoeft bijna niet meer op vakantie (ok grapje, vakantie is altijd nodig)..

 

Samen met Vonkies kids organiseerde ik een leuke winactie waarin wij een speenkoord weggeven met de naam van je kleintje! Iedereen onwijs bedankt voor het meedoen, wat een mooie namen ben ik tegen gekomen! En voor het allereerst deed ik een amateuristische poging tot vloggen. OMG wat is dat moeilijk! Het praten gaat me op zich goed af, maar dat editten wil mij niet lukken. Wellicht een volgende keer!? 

Gefeliciteerd Puck Patist, jij hebt gewonnen!

Ondertussen ken ik Naomi persoonlijk al een beetje, maar ik was erg benieuwd naar haar webshop, ik sprak met haar over het moederschap en haar onderneming..

 

Naomi vertelt..

Toen ik voor het eerst moeder werd gaf dat mij inspiratie om wat voor mezelf te beginnen. Doordat mijn moeder een fotografe is, is fotografie van jongs af aan een hobby van mij en probeer ik altijd mooie beelden vast te leggen. Ik ben geboren en getogen op Aruba en heb daar tot mijn 18e gewoond. De vrolijkheid van het eiland, de zee en de zon gaven mij het idee om producten voor kinderen te gaan maken waarin je die elementen terug ziet. Door mijn enthousiasme bestaat de webshop nu inmiddels bijna een jaar, in december is het zover!

Mijn kinderen, mijn omgeving en mijn roots zorgen voor inspiratie. Deze ideeën werk ik dan uit tot foto’s en teksten en gebruik ik vervolgens op de rompers en binnenkort op de shirts die ik in ontwikkeling heb!

Ik vind ook dat er erg veel negativiteit in de wereld is en dat mensen elkaar wat meer moeten gunnen. Ik probeer daarom met Vonkies positiviteit uit te stralen.

De werkzaamheden creëren dat ik drukke dagen heb en soms alles tegelijk aan het doen ben, maar dit houdt me wel lekker bezig. Mijn zoontje gaat binnenkort naar peuterspeelzaal en dan kan ik hopelijk nog wat meer tijd besteden aan de webshop, maar ook als ze allebei even op bed liggen ben ik altijd met de webshop en social media bezig. Ik ben heel erg dankbaar voor alle bestellingen en het loopt goed. Kortom het moederschap combineren met een webshop gaat mij goed af.

Ik beschrijf vonkies kids als: uniek, vrolijk, liefdevol, stoer en kleurrijk blijven. Volgende maand bestaan wij 1 jaar en komen wij met een nieuwe kledinglijn uit. In de toekomst hoop ik dat vonkieskids door blijft groeien en dat ik er nog steeds met veel passie en plezier aan kan werken! 

Ik kan dit alleen maar beamen, want wat een topper is Naomi en wat een onwijs mooie dingen kun je kopen in haar webshop! Betaalbaar, uniek en voor zowel jongens al meiden.

Conclusie, Natalie loves?

Zeker weten! 

 

 

 

Liefs, Natalie

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.