ZÓ GAAT ONS NIEUWE HUIS ERUIT ZIEN

Oké, om maar meteen met de deur in huis te vallen; deze titel is ietwat misleidend, want hoe ons huis eruit gaat zien weet ik nog niet helemaal. Ik ben vaak op Pinterest aan het speuren om ideetjes op te doen en weg te dromen bij prachtige plaatjes. Ik heb voor alle kamers verschillende moodboards gemaakt, deze ga ik met jullie delen, zo hebben jullie toch een beetje een idee wat onze stijl is en wat je van ons huis kunt gaan verwachten. Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Keuken

Ik kook vaak en graag. Ik ben het type dat de hele dag aan eten denkt. Ik kan me extreem verheugen op het avond eten en ik vind het heerlijk om uren in de keuken te staan of bijvoorbeeld ‘s middags een uitgebreide salade klaar te maken. Het uitkiezen van de keuken vind ik dan ook het leukste wat er is. We zijn wat beperkt met de ruimte, maar dat komt vast goed. Ik ben er alleen nog niet helemaal uit, de keuken wordt helemaal zwart óf helemaal wit.

Klik hier om mijn keuken inspo te bekijken

Meubels

Daar ben ik dus nog niet helemaal uit. We hebben nu in huis eigenlijk een bij elkaar geraapt zooitje. Ik wil het iets meer één geheel maken en wat grotere meubels kiezen. Ik hou niet van veel rommeltjes in huis, dus  het worden wat grotere robuuste meubels met een Scandinavische twist. Er komt sowieso een stoel of een bank in een gezellig kleurtje. Ik hou van wat drukkere, bohemian vloerkleden. Omdat ons huis niet mega groot is, denk ik aan een ronde tafel, lijkt mij ook heel gezellig omdat je elkaar dan aan kunt kijken tijdens het eten. We hebben een hoekwoning gekocht dus super klein is het niet, maar de ruimte waar we de tafel in gedachten hadden is wat smaller. Heeft er iemand van jullie een ronde eettafel? Zo ja, hoe bevalt die?!

Klik hier om mijn meubel inspo te bekijken

Slaapkamers

Voor Lola is de keuze voor een thema in haar kamertje makkelijk; ze is namelijk verliefd op het jungle kamertje van Joe (daarom slaapt ze daar nu ook) we verhuizen dus zijn spulletjes naar haar nieuwe kamertje en gaan voor een ander bedje.

Klik hier om mijn inspo voor Lola haar kamertje te bekijken

Voor Joe twijfel ik tussen een ”space” of ”dino” thema. Ik vind het beide super leuk maar ga nog even kijken hoe hij zich gaat ontwikkelen. Eigenlijk heeft hij natuurlijk nog geen idee van zijn slaapkamertje en is het vooral wat ík leuk vind, haha.

Klik hier om mijn inspo voor Joe zijn kamertje te bekijken

In onze slaapkamer wil ik vooral rust. Ik twijfel nog of ik één muur diep donkerblauw verf of terra cotta. Ik vind het beide heel erg mooi en Danny ook. Ik kijk tegen die tijd wel en beslis last minute.

Klik hier om mijn inspo voor onze slaapkamer te bekijken

Tegeltjes & badkamer

Ik vind het te gek om in het toilet en in de gang (bij de voordeur) wat gekleurde tegels te gebruiken. Ik hou echt van kleur en Portugese tegeltjes, maar ook van donkergroene en turquoise. Ik heb genoeg moois gespot! De badkamer zou ik graag rustig houden met basic en natuurlijke kleuren

Klik hier om mijn tegel inspo te bekijken en hier om mijn badkamer inspo te zien

Vloeren

Beneden wil ik heel graag een gietvloer, máár ik weet nog niet zeker of deze er gaat komen. Ik ben druk aan het rondkijken naar gietvloeren . Hij moet natuurlijk mooi en praktisch zijn én niet snel beschadigen. Ik ben er nog niet uit en twijfel steeds. Boven vind ik het tof om een witte, houten vloer te hebben. Ik vind het rust uitstralen en ik vind het mooi als de slaapkamers licht zijn.

Klik hier en hier om mijn vloeren inspo te bekijken

Muren

Ik ga de muren beneden niet allemaal een kleur geven, maar wel de muur waar de bank tegen aan staat en de muur waar de tv tegen aan komt te staan. De muur aan de kant van de bank is erg lang, deze wil ik dus iets rustiger houden en ik denk aan kalkverf in de kleur taupe of beige. De muur aan de overkant is de muur van het tv meubel, deze muur verf ik donkergroen.

Klik hier om mijn muur kleur inspo te bekijken

Ik ben dus heel benieuwd of jullie toevallig een hele zwarte of witte keuken hebben en of dit bevalt, én waar je deze gekocht hebt natuurlijk! Ik kan niet wachten om met het inrichten aan de slag te gaan! 🙂

Liefs, Natalie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

16 reacties

 1. Fleur
  15 januari 2019

  Wij hebben een zwarte keuken gekocht, maar moeten nog even wachten om hem te bewonderen. Ons huis is pas af in april (nieuwbouw). Hebben hem gekocht bij Eigen Huis Keukens in Hoofdorp.
  Een gietvloer lijkt mij ook super mooi, maar hoor verschillende verhalen erover. Vriendin van mij is iets minder enthousiast. Je mag de vloer niet schoonmaken met schoonmaakmiddel en het speelgoed van de kids geeft af (vegen), die ze er niet meer af krijgt. Misschien is dat alleen weer in ontwikkeling en weer verholpen. Maar wellicht heb je er wat aan bij de keuze.
  Ik ben benieuwd naar jullie huis en interieur.

 2. Gaby
  15 januari 2019

  Ik heb ook een zwarte keuken (mat)! En hoewel ik het nog steeds prachtig vind (zit nu denk 8 weken in mijn huis), zie je er wel echt alles op! Van vette vingers, tot andere vieze vegen omdat iemand een lade onder met zijn voet dicht duwt, etc.
  Ik ben overdag niet veel thuis en zie mijn keuken dus nu in de winterperiode weinig met echt daglicht.
  Als je je keuken wel veel in het daglicht ziet moet je het niet erg vinden dat je er hier en daar wat op ziet, en los kunnen laten dat je hem niet dagelijks helemaal wilt poetsen! Ben benieuwd waar jullie voor gaan kiezen! 🙂

 3. Janneke
  15 januari 2019

  Zwart met antraciet kleur keuken hier! Ik ben fan van een zwarte keuken! Zo warm en chic. En wat je slk betreft, donkerblauw ik vind gewoon alles wat je hebt gevonden super! (Alleen kamertje van Joe niet maar he, smaken verschillen he!) Succes!

 4. Chani
  15 januari 2019

  Wij hebben een zwarte keuken gekocht bij Eggo (België), hij is prachtig! Hij is volledig in die stijl zoals jouw keuken inspo want ik heb heel wat dezelfde plaatjes opgeslaan :). Als ik wel één minpuntje moet geven: wij hebben een mat zwarte keuken, deze is niet zo onderhoudsvriendelijk, vingerafdrukken blijven namelijk zeer goed zichtbaar.

 5. Laura Visser
  15 januari 2019

  Een ronde tafel is super fijn! Heel gezellig als er meerdere mensen over de vloer komen. Wij hebben zelf ook een kleinere woonkamer en staat echt heel tof! Succes met de verbouwing!!

 6. 15 januari 2019

  Hier een zwarte keuken en ik vind het top! We hebben houtfineer kastjes (met houtstructuur) en je ziet er echt niks op. Zou het zo weer doen. Het oogt ook niet donker of klein ofzo. Aanrader!
  Enn we hebben ook een ronde eettafel, inderdaad vanwege ruimte. In ons huis staat het mooier dan een rechte tafel, maar dat is niet overal zo natuurlijk. Ik zou wel goed kijken naar de grootte, zeker als je met meer mensen wil eten. Bij ons passen er 4 personen aan en meer echt niet. Dus met visite eten we op de bank 😉

  • 15 januari 2019

   Hier een zwarte keuken en ik vind het top! We hebben houtfineer kastjes (met houtstructuur) en je ziet er echt niks op. Zou het zo weer doen. Het oogt ook niet donker of klein ofzo. Aanrader!
   Enn we hebben ook een ronde eettafel, inderdaad vanwege ruimte. In ons huis staat het mooier dan een rechte tafel, maar dat is niet overal zo natuurlijk. Ik zou wel goed kijken naar de grootte, zeker als je met meer mensen wil eten. Bij ons passen er 4 personen aan en meer echt niet. Dus met visite eten we op de bank 😉

   Ooh en het klinkt nu al super! Ben zo benieuwd naar het resultaat..

 7. Laura
  15 januari 2019

  Je kan in plaats van een gietvloer ook eens kijken naar een marmoleumvloer. Mijn broer wilde eerst ook een gietvloer, maar is er toen op terug gekomen en zijn ze voor een marmoleumvloer gegaan. Die zijn tegenwoordig heel mooi en de naden zie je amper!

 8. Martha
  15 januari 2019

  Wij hebben voor onze zoon het regenwoud behang van hartendief.com.. een te gekke behangcirkel van 2 meter rond op n lichtgroene geverfde muur. Echt supertof!

 9. Danique
  15 januari 2019

  Wij hebben een geheel witte keuken van KVIK. Een aanrader, omdat ik ook lees dat je van de Scandinavische stijl houdt. Ik twijfelde ook erg tussen een geheel witte of zwarte keuken, maar gezien de ruimte voor een witte keuken gekozen. Nog iedere dag blij mee en leuk te stylen.

 10. Betty
  16 januari 2019

  Say yes tegen een ronde tafel! Wij hebben sinds een jaar nu een ronde eettafel en vind het zo ideaal! Vooral nu met 2 kindjes (van 4 en 10maanden) is het echt zo makkelijk en gezellig. Zo kunnen we ze nog makkelijk helpen met eten en we houden hele gesprekken!
  Dus ik zeg doen haha!

  En verder vind dat je echt een super leuke smaak hebt!

 11. C
  16 januari 2019

  Ja, hoogglans zwarte keuken. Niet te doen met vingertjes, maar zó mooi! Gekocht bij DB keukens. Vond het een fijne service daar. Ben nog elke dag blij met mn keuken.

 12. Azra
  16 januari 2019

  Hoi!
  Wij hebben ‘n ronde tafel van n diameter van 130. Erg leuk, mooi en net even anders, maar heel stiekem hebben we er toch n beetje spijt van. Heel praktisch met eters is t niet. We hadden, achteraf, ook net n maatje (diameter 140) kunnen kiezen, maar ook dat zou niet n wereld van verschil maken. Dus mijn tip: denk er goed over na.
  Leuk dat je, je inspo hebt gedeeld. Wij hebben n witte keuken, maar zwart vind ik ook heeeeeel erg gaaf en leuk! Succes en veel plezier bij t maken van alle keuzes 🙂

  Liefs!
  Azra

 13. Kim
  19 januari 2019

  Super leuke stijl, wij zijn voor de basic keuken van Ikea gegaan greeploos wit (metod) hebben de apparatuur en het aanrechtblad elders gekocht. En witte vierkante tegeltjes met een zwarte/grijze voeg. Echt super blij mee. Lees dat je veel vingers ziet op zwart in de reacties maar volgens mij heb je dit bij heel veel keukens, ook bij die van ons. Wij hebben een gietvloer in de badkamer. Echt super mooi maar zou het echt nooit in mijn woonkamer willen want je ziet
  Er echt alles op. Over een paar jaar laten we hem een keer licht opschuren en een nieuwe topcoat eroverheen maar dus geen aanrader voor beneden zo met kids .

 14. Nicole
  2 mei 2019

  Wij hebben ook voor een zwarte leuken gekozen. Wij hebben een nieuwbouw huis en hebben een wand van iets langer dan 3 meter daar hebben wij alles zwart kraan wasbak afzuigkap kookplaat alles. Tegen de wand erachter hebben wij kasten wanden 3 van 1,70 lang. De fronten hiervan zijn midden kleur grijs en de omlijsting zwart. Het staat nog niet maar op de tekening ben ik al verliefd. Wilde tegels bij de keukenwand maar wist niet wat. Laten nu alles urban taupe verven denk de combi met urban taupe en zwart super mooi is! Heel veel succes met alle keuzes.

 15. Marlous
  2 mei 2019

  He Natalie,
  Wij hebben een ronde zwarte tafel van Ikea. Kan je ook uitschuiven naar een ovale tafel voor als je meer eters hebt! Super handig 🙂