Porties: 4 personen
Equipment
- Grote ovenschaal
- Wokpan
- Oven
Ingrediƫnten
- 1 pak lasagne bladen
- 1 portie basissaus tomaat zie recept!
- 1 bol mozzarella
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 stuks courgette
- 1 stuks aubergine
- 1/2 pakje boursin
- zout en peper
Instructies
- Maak de basis tomaten saus, zie recept
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Vet de ovenschaal in met olijfolie
- Snij de courgette en aubergine in kleine blokes
- Bak ze in een scheut olijfolie in een grote koekenpan
- Als de groentes bijna gaar zijn, roer je de boursin er doorheen
- Laat het courgette en aubergine sausje zachtjes pruttelen
- Leg de eerste laag lasagnebladen in de ovenschaal
- Giet er een laag tomatensaus overheen, herhaal dit nog twee keer
- Op de laatste laag leg je het sausje met aubergine en courgette
- Hier overheen strooi je de geraspte kaas en de plakjes mozzarella
- De lasagne gaat vervolgens 30 Ć” 35 minuten in de oven op 200 graden
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!