Lasagne a la Natalie

Vegatarische lasagne
Voorbereidingstijd: 30 minuten
Bereidingstijd: 20 minuten
Gang: Hoofdgerecht, Vegatarisch
Keuken: Italiaans
Trefwoord: Dinner, gezond, pasta, Vega, Vegatarisch
Porties: 4 personen
Auteur: Natalie

Equipment

  • Grote ovenschaal
  • Wokpan
  • Oven

Ingrediƫnten

  • 1 pak lasagne bladen
  • 1 portie basissaus tomaat zie recept!
  • 1 bol mozzarella
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 1 stuks courgette
  • 1 stuks aubergine
  • 1/2 pakje boursin
  • zout en peper

Instructies

  • Maak de basis tomaten saus, zie recept
  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Vet de ovenschaal in met olijfolie
  • Snij de courgette en aubergine in kleine blokes
  • Bak ze in een scheut olijfolie in een grote koekenpan
  • Als de groentes bijna gaar zijn, roer je de boursin er doorheen
  • Laat het courgette en aubergine sausje zachtjes pruttelen
  • Leg de eerste laag lasagnebladen in de ovenschaal
  • Giet er een laag tomatensaus overheen, herhaal dit nog twee keer
  • Op de laatste laag leg je het sausje met aubergine en courgette
  • Hier overheen strooi je de geraspte kaas en de plakjes mozzarella
  • De lasagne gaat vervolgens 30 Ć” 35 minuten in de oven op 200 graden
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!