Porties: 4 personen
Equipment
- Grote wokpan
- mes
- Knoflookpers
- snijplank
- Staafmixer
Ingrediƫnten
- 8 stuks tomaten
- 1 blik Mutti tomatenpulp
- 1 tak basilicum
- 2 of 3 tenen knoflook
- 1 grote ui
- 1 eetlepel agave siroop
- 1 snuf zout
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 eetlepels water
Instructies
- Snij alle tomaten in vieren
- Snij de ui in parten
- Pers de knoflook fijn
- Zet de wokpan op het vuur en doe er wat olijfolie in
- Doe de tomaten in de pan
- Voeg vervolgens de ui en de knoflook toe
- Goed doorroeren
- Voeg de mutti tomatenpulp toe
- Laat het geheel even sudderen en leg de basilicum bovenop
- Breng de pasta op smaak met agave siroop en zout
- Voeg de tomatenpuree en een eetlepel water toe
- Nog even laten sudderen
- Maak de pasta saus fijn met de staafmixer of blender, voeg eventueel nog wat basilicum toe
Nutrition
Serving: 4g
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!