Yay! Eindelijk zijn we live! Welkom op mijn nieuwe stukje internet. Iets wat ik al heel lang in mijn hoofd had, wat iets langer heeft geduurd dan ik had gehoopt. Maar who cares, het is af. En daar gaat het nu om. De meesten van jullie kennen mij van mijn persoonlijke account, maar een tijd geleden ben ik ook een food account gestart. Iets waar ik veel plezier uit haal en nog veel meer tijd in wil stoppen, maar iedere keer liep ik tegen hetzelfde probleem aan; recepten uit typen op instagram is gewoon niet heel praktisch. Niet voor jou als lezer, niet voor mij als maker.

 

Dus er zat maar één ding op, en dat was een nieuwe site maken. Ik wilde het dit keer wel anders doen. Een tool creëren zodat recepten voor iedereen haalbaar zijn. En dan is gelukt, als je op de recepten klikt, kun je het aantal personen zelf aanpassen. De meeste recepten zijn gebaseerd op een aantal van twee of vier. Maar ben jij nu alleen? Of met 12 personen? Pas het aantal aan en je ziet precies wat je nodig hebt! Handig toch!?

 

Wat ga je hier terug vinden?

 

Ook heb ik op verschillende specialisten uitgenodigd (daarover later meer!) om hun kennis te delen op mijn site. Er staat al één artikel online van Melanie van Setten. Zij is voedingsdeskundige (Msc) en werkt bij een bedrijf wat babyvoeding ontwikkelt. Ze is veganistisch en gaat met jullie haar kennis delen. Super blij met Melanie erbij! 

 

Ook kun je hier iedere week een eetdagboek terug vinden. Zelf vind ik dit altijd leuk om te lezen en om er inspiratie uit te halen! De eerste drie staan al online, van Lizet, Elise Milou en Annelot.

 

Ik ga hier heel veel recepten met jullie delen. Vaak vegetarisch, soms veganistisch, soms met vis. Vaak gezond, soms iets minder. Maar vooral heel erg lekker, en zo makkelijk mogelijk. Ik hoop dat we jullie mogen inspireren, heel veel kijk en lees plezier! 

Liefs,

Natalie