Pak een salade bak en doe daar twee handen gemengde sla in
Zet de koekenpan aan op hoog vuur, doe er wat olie in en bak de asperges 5 minuten
Voeg daarna een scheut ketjap toe
Leg de asperges op een apart bord
Snij ondertussen de rode ui zo fijn mogelijk in dunne reepjes
Snij de cherry tomaten door de helft
Verwijder de zaadlijst van de komkommer en snij de komkommer in halve maantjes
Leg de tomaatjes en de komkommer over de sla heen, vervolgens de rode ui en de asperges
Zet dezelfde koekenpan opnieuw aan, doe er wat olijfolie in
Bak de geitenkaas ongeveer 2 minuten, draai hem dan om, doe wat honing op de kant die al gebakken is en laat hem nog 2 minuten in de pan, voeg de pijnboompitten ook toe aan de koekenpan
Maak ondertussen de dressing van 1 eetlepel balsamico stroop gemengd met olijfolie en sprenkel dit over de salade heen
Als de geitenkaas klaar is leg je hem over de salade heen met de pijnboompitten