Ga terug

Shakshuka

Ingrediënten
  

  • Brood naar keuze
  • Kidneybonen
  • 4 Eieren
  • Ui
  • Paprika
  • Knoflook
  • Halve pot Tomatenpulp
  • Scheutje Ketjap
  • Scheut Chilisaus
  • Komijnzaad
  • Verse peterselie
  • Zout en peper

Instructies
 

  • Snij de ui en paprika in halve ringen. Fruit deze even kort aan en voeg de knoflook toe. 
  • Voeg een halve pot mutti tomatenpulp toe. Roer het geheel warm op laag vuur. Klein scheutje ketjap en om het boeltje lekker op te spicen scheut chilisaus.
  • Breng verder op smaak met komijnzaad, verse peterselie, zout en peper!
  • Blikje kidneybonen er doorheen roeren en vier eitjes breken. 
  • Deksel erop en laat ongeveer nog 6 minuten op laag vuur stollen. 
  • Broodje erbij en dippen maar! 
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!