Porties: 2 personen
Equipment
- snijplank
- mes
- bord
- Bakje
- Lepel
Ingrediƫnten
- 2 stuks little gem
- 1/3 komkommer
- 1/2 stuks avocado
- 4 stuks lente-ui
- 8 Ć” 10 stuks surimi sticks
- 2 eetlepels mayo
- 1 theelepel wasabi
- +- 2 eetlepels soyasaus
Instructies
- Verwijder de kern van de little gem en was de blaadjes
- Leg de blaadjes verspreid op een bord
- Verwijder de zaadlijsten van de komkommer en snij deze in dunne reepjes
- Halveer de avocado, verwijder de pit en snij deze in dunne reepjes
- Haal de velletjes van de surimi af en snij de surimi sticks door de midden in de lengte
- Maak de lente-ui schoon en snij deze in dunne ringetjes
- Meng de twee eetlepels mayonaise met de theelepel wasabi
- Smeer de wasabimayonaise dun uit over de little gem
- Begin vervolgens met het beleggen
- Op ieder blaadje leg je een reepje avocado, surimi en komkommer
- Besprenkel de blaadjes met lente-ui en wat soya saus!
- Een extra bite? Voeg wat gebakken uitjes toe of geroosterde sesamzaadjes!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!