Naar recept gaan

Frisse Aardappelsalade

Frisse aardapelsalade, bijgerecht
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 25 minuten
Gang: Bijgerecht
Keuken: Frans
Trefwoord: Dinner
Porties: 4 personen
Auteur: Natalie VIjfhuizen

Equipment

  • pan
  • bak
  • mes

Ingrediƫnten

  • 500 gram kriel in schil
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel zure room
  • 1/2 citroen sap van een halve citroen
  • 1 theelepel dille
  • 5 stuks lente-ui
  • 5 stuks augurkjes
  • snuf herbamare toevoegen naar eigen smaak

Instructies

  • Snijd de aardappeltjes door de midden
  • Breng een middelgrote pan water aan de kook
  • Snij ondertussen de lente-ui en augurkjes fijn
  • Roer de lente-ui en augurk door de mayonaise en de zure room
  • Breng op smaak met citroensap, herbamare en dille
  • Roer de lauwwarme aardappels door het mengsel heen
  • Serveer de salade met eventueel nog wat lente-ui en dille
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!