AUBERGINE LASAGNE

Easy Peasy Aubergine lasagne! En deze is echt ontzettend makkelijk en zó lekker.
Gang: Hoofdgerecht
Porties: 1 persoon

Equipment

  • Ovenschaal
  • Bakpapier

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 2 flinke scheppen tomatensaus
  • 2 el creme fraiche
  • 1/2 bol mozzarella
  • geraspte kaas
  • zout, peper, olijfolie, knoflookpoeder

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij de aubergine in dikke plakken, verdeel ze over het bakpapier en besprenkel ze met olijfolie, een klein beetje peper en zout en wat knoflookpoeder. Dit gaat ongeveer 15 a 20 minuten in de oven.
  • Besprenkel ondertussen de ovenschaal met olijfolie en zorg dat de tomatensaus klaarstaat. Snij de mozzarella in plakjes. Haal de aubergine uit de oven en smeer de plakken in een dun laagje crème fraiche, leg ze in ovenschaal en giet de tomatensaus erover heen. Herhaal dit nog een keer en top de aubergine af met mozzarella en geraspte kaas. Nog even 15 minuten a 20 minuten in de oven op 220 graden!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!