Pasta met tomaten a la Natalie

Ingrediënten

 • 2 Bakjes Plum Cherry Tomaten
 • 5 Tenen Knoflook
 • 1 Rode Peper
 • 1 Pak Spaghetti
 • Klodder Tomatenpuree
 • Agave siroop
 • Peper, Zout
 • Verse Basillicum

Instructies

 • Snij de ui in kleine blokjes en fruit deze aan in een grote koekenpan met veel olijfolie. Ik heb een onwijs handig apparaatje om mijn knoflook en rode peper mee fijn te malen. Je kunt die ook heel fijn snijden natuurlijk. Ik ben liever lui dan moe in de keuken! Nee ik ben efficiënt! 😉
 • Fruit deze 2 minuten mee met de ui. Halveer de cherry tomaten en gooi deze erbij in de pan. Bak de tomaten even zachtjes 5 minuten mee en voeg een grote eetlepel tomatenpuree toe. Breng alles op smaak met wat zout. Ik gebruik zelf hier Himalaya zout met een grove korrel. Daarna een flinke scheut agave siroop.
 • Kook je pasta en giet deze af wanneer deze gaar is. Bewaar wat kookvocht en voeg dit toe aan de pan met je tomatensaus. Ik maak hem af met wat verse basilicum, de pasta erbij en klaar! Lekker met gegrilde asperges, een salade of tonijnsteak!
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!