Ga terug
+ servings

Lasagne a la Natalie

Natalie
Vegatarische lasagne
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Gang Hoofdgerecht, Vegatarisch
Keuken Italiaans
Porties 4 personen

Equipment

  • Grote ovenschaal
  • Wokpan
  • Oven

Ingrediënten
  

  • 1 pak lasagne bladen
  • 1 portie basissaus tomaat zie recept!
  • 1 bol mozzarella
  • 1 zakje geraspte kaas
  • 1 stuks courgette
  • 1 stuks aubergine
  • 1/2 pakje boursin
  • zout en peper

Instructies
 

  • Maak de basis tomaten saus, zie recept
  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Vet de ovenschaal in met olijfolie
  • Snij de courgette en aubergine in kleine blokes
  • Bak ze in een scheut olijfolie in een grote koekenpan
  • Als de groentes bijna gaar zijn, roer je de boursin er doorheen
  • Laat het courgette en aubergine sausje zachtjes pruttelen
  • Leg de eerste laag lasagnebladen in de ovenschaal
  • Giet er een laag tomatensaus overheen, herhaal dit nog twee keer
  • Op de laatste laag leg je het sausje met aubergine en courgette
  • Hier overheen strooi je de geraspte kaas en de plakjes mozzarella
  • De lasagne gaat vervolgens 30 á 35 minuten in de oven op 200 graden
Trefwoord Dinner, gezond, pasta, Vega, Vegatarisch
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!